Skip to content
Datum:
Categorie:
▼ Vorige wedstrijd RCS1

▼ Volgende wedstrijd RCS1

▼ Vorige wedstrijd RCS2

▼ Volgende wedstrijd RCS2

▼ Vorige wedstrijd Dames 1

▼ Volgende wedstrijd Dames 1

2018-03-24 | The Wild Rovers 1 – RCS 1 | 32-29

Zaterdag 24 maart ging het eerste op pad naar Doetinchem voor een wedstrijd tegen de Wild Rovers. Thuis werd de wedstrijd gewonnen met 43-10. The Wild Rovers wisten in het eerste half uur al voor te komen met 19-0, maar Spakenburg kon nog voor de rust de stand terug te brengen naar 19-12 waardoor de wedstrijd nog lang niet gespeeld zou zijn.

In de tweede helft wisten de Wild Rovers de stand verder uit te breiden naar 24-12. Kort daarna kon Evert van Bochove door breken en de stand op 24-17 brengen. 6 minuten daarna was het Keiron O’Neill die wist te scoren inclusief conversie wat de stand gelijk bracht op 24-24. Spakenburg wist daarna ook nog op voorsprong te komen met 27-29 maar uiteindelijk was het de Wild Rovers die er met de overwinning vandoor gaan omdat ze alsnog wisten te scoren en de eindstand op 32-29 zette.

Back To Top