Skip to content

De Cubs trainen iedere dinsdag en donderdag van 18:30 tot 19:30 uur

Welkom bij de Cubs van Rugby Club Spakenburg! Bij ons staan plezier, sportiviteit en ontwikkeling centraal.

Als Cubs zijn we tussen de 12 en 14 jaar oud en gaan we verder met het ontwikkelen van onze rugbyvaardigheden.

Bij Rugby Club Spakenburg trainen we op een uitdagende manier en leren we om als team te functioneren. Onze trainingen bestaan uit verschillende oefeningen, spelletjes en wedstrijden die allemaal bijdragen aan onze ontwikkeling als rugby-spelers. Dit alles onder begeleiding van onze ervaren en enthousiaste trainers en coaches.

Bij Rugby Club Spakenburg vinden we het belangrijk om respectvol met elkaar om te gaan. We accepteren elkaar zoals we zijn en helpen elkaar waar nodig. Daarnaast moedigen we fair play aan en leren we onze spelers om respectvol om te gaan met tegenstanders, scheidsrechters en publiek.

Als Cubs nemen we deel aan de rugbycompetitie en spelen we tegen andere clubs in de regio. Dit geeft ons de kans om ons te meten met andere teams en te laten zien wat we hebben geleerd tijdens de trainingen.

Ben je geïnteresseerd in rugby en wil je een keer komen kijken of meetrainen? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs bij een van onze trainingen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Wil je een keer komen kijken en/of meetrainen?
Stuur dan een e-mail naar

De eerste 3 maanden train je gratis mee!

Wil je lid worden?
Vul dan in en kijk voor de contributie

Back To Top