2018-01-20 | RCS1 – Oisterwijk Oysters 2 | 58-05

De zaterdagochtend begon voor de jeugd met een toernooi in Driebergen. De Benjamins wonnen 2 van de 4 wedstrijden en de mini’s 3 van de 5 het was een sportieve dag met mooie uitslagen.

In de middag om drie uur waren de senioren aan de beurt. Deze hadden de Oisterwijk Oysters 2 uit Oisterwijk op bezoek. Uit werd deze (spannende) wedstrijd gewonnen met 0-26.

Spakenburg ging meteen na de aftrap er vol tegen aan wat na 2 minuten al resulteerde in een try. Gedurende de eerste helft wist Spakenburg meerdere keren te scoren totdat Oisterwijk een gat in de verdediging vond en hiermee ook op het scorebord wisten te komen in de 31e minuut. 6 minuten later wist Spakenburg nogmaals te scoren en bracht hiermee de stand tijdens de rust op 32-5.

In de 2e helft ging het allemaal niet meer zo makkelijk. Oisterwijk wist sterk te verdedigen en het spel ging heen en weer waarbij ook aan beide kanten slordige fouten werden gemaakt. Uiteindelijk wist Spakenburg de try lijn weer te vinden in de 65e minuut waarna in het laatste kwartier nog 3 keer werd gescoord. Bij de laatste try klonk het fluitsignaal en werd de eindstand 58-5.

“02 05-00 Jonathan de Boer
“08 08-00 Penalty Wouco de Graaf
“10 13-00 Evert van Bochoven
“19 20-00 Mark Schutte, Conv. Wouco de Graaf
“28 27-00 Evert van Bochoven, Wouco de Graaf
“31 27-05 Oisterwijk Oysters
“37 32-05 Keiron o’neill
“65 37-05 Evert van Bochoven