Skip to content
Datum:
Categorie:
▼ Vorige wedstrijd RCS1

▼ Volgende wedstrijd RCS1

▼ Vorige wedstrijd RCS2

▼ Volgende wedstrijd RCS2

▼ Vorige wedstrijd Dames 1

▼ Volgende wedstrijd Dames 1

2011-11-26 | Ascrum 2 – RCS | 0-88

Fotografie: Niels van Kesteren

Dit bericht heeft 4 reacties

  1. Mooi werk jongens! Perspectief is tof Anton, misschien toch wat bierkratten stapelen bij ons langs de lijn?

  2. Of we graven donderdagavond die uitkijkpost bij eemdijk eruit, zetten hem bij ons langs het veld, leggen er stroom in aan, koelkast erin vol met bier, terrasverwarmer, en blonde stoot die me schouders masseert tijdens het filmen! Is dat haalbaar voor zaterdag? Week erop mag wat mij betreft ook wel hoor…

  3. Doe er nog een blonde stoot en stoel bij en de coach heeft ook een plekje om de verrichtingen op het veld beter te kunnen zien! Kunnen we Spek zo gek krijgen dat hij vast start met graven? Kunnen we Wouter zo gek krijgen dat hij wat ex-en regelt?

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top