Skip to content
Datum:
Categorie:
▼ Vorige wedstrijd RCS1

▼ Volgende wedstrijd RCS1

▼ Vorige wedstrijd RCS2

▼ Volgende wedstrijd RCS2

▼ Vorige wedstrijd Dames 1

▼ Volgende wedstrijd Dames 1

RCS WK Poule 2019 | Nog minder dan 1 maand

Nog minder dan 1 maand te gaan alvorens er weer eens een WK Rugby plaats gaat vinden.

De afgelopen weken zijn er dan ook alweer mooie test wedstrijden te zien geweest met verrassende uitslagen. Zo wist bijvoorbeeld Engeland gisteren de Ieren geheel van de kaart te vagen 57-15 en versloegen de Schotten gisteren de Fransen nadat een week eerder Schotland fors verloor van de Fransen. In de weken ervoor Versloegen de Engelsen Wales maar de week erna versloeg Wales de Engelsen. Tot nu toe dan ook verrassend variërend qua uitslagen.

Ook op het zuidelijk halfrond waren de uitslagen wisselvalig. Zo Versloeg Australië Nieuw Zeeland welke op hun beurt een week later Revanche maakten en met 36-0 de Australiërs weer versloegen. Alleen Zuid Afrika wist redelijk consequent te handelen en veroverde zo ook de four Nations. Maar ja is dit een te vroege piek of juist een teken dat ze in goede vorm verkeren….

We gaan het allemaal zien vanaf 20 september 12:45 uur. Dan zal Japan het WK openen tegen de Russen. Vanuit Ziggo zullen diverse wedstrijden uitgezonden worden. Vanuit Engeland zal waarschijnlijk het merendeel op ITV te zien zijn en niet op de BBC. Houdt er ook rekening mee dat de wedstrijden in de ochtend / tegen de middag plaatsvinden……misschien af en toe een ontbijtje op de club op zaterdag? Het wordt in ieder geval wekkers zetten aangezien er nogal vroeg gespeeld kan worden. Zo speelt bijvoorbeeld op 21 september Australië tegen Fiji om 6:45 uur met als afsluiter die dag om 11:45 de kraker Nieuw zeeland vs Zuid Afrika.

Om dit moois nog meer te beleven hebben we natuurlijk weer onze fantastische poule. Inschrijven kan weer doormiddel van het formulier in de bijlage. Op de club liggen al geruime tijd ook formulieren klaar. Vul deze in, maak een foto en app hem even door naar ondergetekende. Ook dit jaar rekenen we op een volle poule en gaan we op voor de 100 deelnemers…..

Heb je mooie prijs suggesties laat dit dan ook even weten want niets is meer te gek.

Groeten en wachtend op jullie formulieren,

Patrick van Rossum

Dit bericht heeft 1 reactie

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top