2024-02-17 Spakenburg 2 – Feanster 2 | 24-31

Spakenburg 2 komt net te kort

Het duurde best wel lang in de eerste helft die redelijk gelijk op ging voordat de eerste score op het bord kwam te staan. De gasten uit Friesland weten in de 26e minuut de score te openen met een try en kwamen hiermee op 0-5 voorsprong. Nog geen 5 minuten later weet Feanster dit verder uit te breiden met 0-10. In de laatste 5 minuten voor de rust werd er nog flink gescoord, Spakenburg scoorde met een nette try van Julius in de 35e minuut maar werd een paar minuten later alweer beantwoordt met een try en conversie aan de kant van Feanster. (5-17). Nog net voor rust was het aan Spakenburg die weer kon scoren en hiermee de stand tijdens de rust op 10-17 kwam te staan.

In de tweede helft ging het weer redelijk gelijk op, beide teams waren aan elkaar gewaagd en Spakenburg kon de stand in de 58e minuut terugbrengen naar 17-17 met een try van Tim en conversie van Jonathan K. In de 64e en 73e minuut was het tot twee maal toe dat Feanster de score verder kon uitbreiden naar 17-31. In de laatste minuut van de wedstrijd was het weer aan Spakenburg. Kim wist na hard werken de actie af te maken met een try en Jonathan K pakte wederom een conversie mee. Spakenburg 2 heeft hard gewerkt, maar uiteindelijk ging de winst met 24-31 naar Feanster.

“26 0-5 Try Feanster
“31 0-10 Try Feanster
“35 5-10 Try Julius
“39 5-17 Try en conv Feanster
“40 10-17 Try Spakenburg
“58 17-17 Try Tim, Conv Jonathan K.
“64 17-24 Try en conv Feanster
“73 17-31 Try en Conv Feanster