2017-10-14 | RCS1 – Eindhoven 1 | 08-39

De jeugd speelde afgelopen zaterdag een toernooi in Utrecht waarbij de mini’s (10-12 jaar) alle 4 de wedstrijden hadden gewonnen. Alweer ging de prijs voor tacklelaar van de dag mee naar huis en dit keer voor Marc Jan Koops.

Voor de senioren van onze lokale rugby club liep het iets minder goed af. Spakenburg speelde thuis tegen RC Eindhoven. Na 14 minuten was het Eindhoven die de openings try wist te maken. Vlak daarna kon Spakenburg antwoorden met een tegen try. In de eerste helft wist Eindhoven nogmaals te scoren en een penaltykick te benutten wat de ruststand bracht op 5-17

In tweede helft was Eindhoven het sterkere team. Door de vele fouten in de verdediging van Spakenburg wisten de gasten nog 4 keer te scoren in de tweede helft en brachten hiermee de eindstand uiteindelijk op 8-39.

3 wedstrijden lang wist Spakenburg de 0 te houden tot RC Eindhoven hier een eind aan kon maken.

Komende zaterdag (21 oktober) zal RC Spakenburg thuis spelen tegen RC Maraboes uit Maastricht. Kick Off 15:00 op sportpark de Vinken.