Skip to content
Datum:
Categorie:
▼ Vorige wedstrijd RCS1

▼ Volgende wedstrijd RCS1

▼ Vorige wedstrijd RCS2

▼ Volgende wedstrijd RCS2

▼ Vorige wedstrijd Dames 1

▼ Volgende wedstrijd Dames 1

Eindstand EP Heijnen WK Poule 2015

(Update 2015-11-01)
Allereerst de felicitaties voor Rikkert en Anton met het behalen van de winst in de EP WK POULE. Na een gedegen strijd hebben zij de 1e plaats veroverd (wie de TV en wie de Soundbar wint zal nog omgeloot worden). De volledige top 8 vind je hieronder. Een ieder die een prijs gewonnen heeft, Van Harte! Mede namens de sponsoren.

Pos Naam Punten Prijs
1 Anton Beyes 160 FULL HD LED TV VAN SAMSUNG
2 Rikkert de Jong 160 Samsung soundbar en subwoofer
3 Patrick van Rossum 156 € 75,- cadeau bon van Papa Miquel incl. 1,5l cava
4 Thom Kempe 150 Tablet 7 inch
5 Jonathan van Kleij 144 een Shirt gesponsord door Zoti Sports
6 Leon van den Deijssel 138 Rugbyfit kaart (€ 50,-, gesponsord door LAFIT)
7 Frans Brunekreef 132 Bal van RTL7
8 Henk Beukers 130 Playstation 1 portabel (gesponsord door Niels van Kesteren)

Voordat deze eindstand bereikt werd kon er nog veel in de poule gebeuren. Vrijdag avond zagen we op een goed bezette club hoe Zuid-Afrika zicht ontdeed van Argentinië. Zuid-Afrika die matjes begon aan het WK door verslagen te worden door Japan kwam daarna goed terug en veroverd hiermee dan ook de derde plek. Gezien hun goede verdedigende kwaliteiten. Maar liefst 4 spelers staan in de top 5 van De Meeste Tackles met de absolute nummer 1 Francois Louw. Hierdoor werd de poule al meer naar een nieuwe rangorde geschikt en waren er van de drie nog maar twee koplopers over. Gisteren was het dan eindelijk zover, DE FINALE DER FINALES, lang verwacht in alle WK’s die er zijn geweest maar nu was het dan zo ver. De All Blacks mochten als titelkandidaat aantreden tegen de Aussies. De aussies die in de four nations afgelopen zomer de All Blacks nog wisten te verslaan….. In een uitverkocht clubhuis waar zelfs V.V. Eemdijk gezellig kwam kijken werd deze wedstrijd dan ook gade geslagen. Australië moest in deze wedstrijd zijn meerdere erkennen in Nieuw Zeeland. Nieuw Zeeland die een terechte winnaar op dit WK is en weer heeft laten zien waar het voor staat. RUGBY van het hoogste niveau. De meeste try’s van het toernooi werden dan ook gemaakt door Julian Savea en de meeste conversies benut door niemand anders dan Dan Carter. In de meeste punten scores moesten zij Sanchez van Argentinië wel voor laten gaan. Die wist maar liefst 96 punten te maken dit WK. Verder had nieuw zeeland de spelers in huis die de meeste Line outs stolen, meeste clean breaks hadden en de meeste meters met de bal maakten. Wat ook al genoeg zegt over de kwaliteiten.

Het is dan ook uiterst jammer dat het WK voorbij is. Vooraf zou je denken 6 weken…wat lang maar vandaag is het alweer ten einde en lijkt het als een week dat het geduurd heeft. Over vier jaar zullen we dan pas weer het volgende WK hebben. Het WK van 2019 zal plaatsvinden in Japan.

Dan zullen jullie denken we hebben nu wel de top 8 van beste poulers gehad maar hoe zit het onderin? Onderin de poule heeft Wouter bij uitstek verre het meeste recht op de troostprijs. Hij wint dan ook de LCD TV, Wouter gefeliciteerd. De 1 na laatste prijs is nog niet duidelijk wie deze krijgt. Hier zijn Evert en Luuk gezamenlijk geëindigd. We zullen dan ook nog loten wie die heerlijke Goudse wafels krijgt…..of zal Gouda nog een potje over hebben om nog een pakje te sponsoren? We weten het binnenkort.

Op 21 november zal de prijsuitreiking van de poule plaatsvinden rond 17:30. Iedereen in de top 8 of bij de laatste 2 wordt hier verwacht om zijn prijs op te halen. Ben je er niet……..hmmz dan is het voorstel om je prijs maar direct te verkopen per opbod 😛 ga er gewoon van uit dat jullie er zullen zijn.

De overige prijzen kunnen in de tussentijd al op de club opgehaald worden.

Rest met nog 1 ding, het was een mooi WK en dank aan een ieder van de 41 die mee gedaan heeft aan de poule! op voor de six nations poule?

(Update 2015-10-28)
Mannen,
Het WK is nog niet ten einde (vrijdagavond kijken we met zijn allen live op de club naar Zuid Afrika vs Argentinië en zaterdag DE finale) en toch is het al een grandioos WK. Niet alleen vanwege de mooie en geweldige wedstrijden maar dankzij alle sponsoren die mooie prijzen ter beschikking hebben gesteld.
Dank dan ook aan:
– EP Heijnen voor het sponsoren van een deel van de Samsung FULL HD LED TV
– PAPA MIQUEL (Michel Beukers) voor het sponsoren van € 50,- euro voor een cadeaubon van Papa Miquel (totale bon € 75,-) en een zeer luxe fles CAVA
LAFIT (Leon van den Deijssel) voor het sponsoren van een RUGBYFIT 11 strippenkaart t.w.v. € 50,-
ZOTI SPORTS (Piet van den Deijssel) voor het sponsoren van een schitterend RUGBYSHIRT
RTL7 voor het sponsoren van een RUGBYBAL
MUIJSBOUW (Roeland Muijs) voor het sponsoren van de troostrpijs een schitterende LCD TV
Niels van Kesteren voor het sponsoren van een Portabel Playstation I incl. spellen
AMSTEL & HEINEKEN voor het sponsoren van Shirts, bieropenersleutelhangers, petten en zonnebrillen
RUFC GOUDA voor het sponsoren van de 1 na laatste plaats in de poule: een pakje goudse stroopwafels

DANK DAN OOK AAN ALLE SPONSOREN EN DENK NATUURLIJK ALS EERSTE AAN HEN ALS JE WAT NODIG HEBT…van TV, verbouwingen, lekker eten, rugbyfit trainingen, kleding, foto’s, BIER, rugby en noem het maar op.
en dank natuurlijk aan alle deelnemers want zonder jullie kon het geen succes worden!

(Update 2015-10-25)
Ja ja,
De finale is bekend, a.s. zaterdag spelen de Aussies vs All Blacks om het kampioenschap van 2015. Beidde hadden in de halve finale een zware pot. All Blacks die met 2 punten verschil won van de Springbokken en de Aussies die het iets gemakkelijker hadden tegen de Puma’s. As weekend zullen we gaan weten wie het gaat worden maar eerst wordt er gespeeld om de bronzen plak. Vrijdag avond zal dan ook de wedstrijd Argentinië vs Zuid Afrika gespeeld worden. Voorbeschouwing vanaf 20:00 uur en k.o 21:00 uur. De club zal dan ook open zijn vanaf 20:00 uur om met zijn allen de bronze finale te bekijken. Zaterdag wordt de finale gespeeld om 17:00 uur. Voor degene die niet naar deventer gaan zullen op de club wel kunnen kijken. (wil iemand zorgen dat de deur open is, zelf kan ik er helaas niet zijn). De prijsuitreiking van de prijzen van de poule zal plaatsvinden op 21 november aansluitend aan de thuis wedstrijd van onze blauwe trein.
De trein die vaart heeft gemaakt en op volle toeren begint te draaien heeft afgelopen weekend dan ook weer een mooi overwinning binnen gesleept. De poule kan nog een aantal kanten op waarbij er nog diverse mensen kunnen winnen, zelf kees kan nog vanuit de middenmoot de 2e plaats behalen (sorry kees, Leon is je dan voor voor de 1e plaats).
Na vandaag hebben we dan ook drie koplopers met een enkele achtervolger.Rikkert, Anton en Thom staan dan ook met 130 punten op de eerste plaats. Wie zal hier zaterdagavond staan? We gaan het zien!
En zelfs onderin blijft het spannend want wouter kan nog gelijk komen met Luuk, wouter………daar gaat straks je tv….

(Update 2015-10-18)
Zuur…….als je je als Schotland zo laat zien, zo’n wedstrijd speelt en dan door een beslissing, zonder TMO te raadplegen uit het WK wordt gegooid. Dat gun je niemand en al helemaal niet een Schotland.
De koppen zullen morgen in de Schotse krant staan met “Bestolen” “Krankzinnig” enz enz. Daarnaast was het ook niet de eerste vreemde beslissing van de avond. Wat te denken van de gele kaart voor Sean Maitland. Schotland heeft gestreden voor wat het waard was en het was ze ook gegund maar helaas. De aussies zijn door tegen……………..

De andere zinderende wedstrijd van vandaag waar Ierland een waar pakslaag kreeg van Argentinië. De Argentijnen fel starten en van meet af aan de druk op ierland uitvoerden en er vol voor gingen. Na 20 minuten ging deze vlaag liggen en kwamen de Ieren terug in hun spel en wisten het weer spannend te maken. Dit mocht niet geheel baten want de laatste 20 minuten was ierland gebroken en ging argentinië eroverheen. Wie had dit verwacht? Nou de meeste bij ons in de poule niet.

De Argentijnen zullen het aankomende week dan ook opnemen tegen Australië. Dit belooft dan ook nog een mooie strijd te worden. Zondag om 16:00 uur zal deze gespeeld worden.

De andere halve finale komt voort uit de wedstrijden van zaterdag. Waar Wales aantrad tegen Zuid Afrika. Een wedstrijd waar Wales de hele wedstrijd druk en grip ophad en Zuid Afrika er weinig aan te pas kwam. Maar ook hier was het het Europese land dat aan het kortste eind trok. Met een geweldige pass wist de nummer 8, Duane Vermeulen zijn no 9. Frourie du Preez in stelling te brengen en die ronde het dan ook beheerst af.

Dan was er nog 1 kwartfinale onbesproken. Nieuw Zeeland vs Frankrijk. Als Nieuw zeeland 1 tegenstander niet wilde tegenkomen waren het de fransen wel. Na zoveel moeilijke en zelfs verloren wedstrijden werd er een zware avond verwacht voor de All Blacks. Wilde het niet dat Nieuw Zeeland, dat in de poule fase op hun klompies (ja die hebben ze, hadden de sevens spelers vorig jaar meegenomen uit nederland voor ze) hadden doorlopen als een ware Tank uit de start blokken kwam. En daarna te bedenken dat ze in de Tank nog een Tank verstopt hadden met de naam Julian Savea die gewoon over de fransen heen liep en maar liefst drie try’s wist te maken. Wat een afslachting voor de fransen. 62-13 is tevens de grootste overwinning van de All Black dit toernooi. Zelfs Georgië en Namibië hadden minder punten tegen.

De andere halve finale, zaterdag om 17:00 uur, zal dan ook gaan tussen Zuid Afrika en Nieuw Zeeland. Als Nieuw zeeland en Zuid afrika net zo spelen als in de kwartfinale dan kunnen de springbokken vast terug springen naar de savanne. Maar zullen ze het zelfde uit de blokken komen? We gaan het zien.

De poule kent ook weer een nieuwe sponsor….. Niels van Kesteren wil afstand doen van zijn Playstation Portabel incl. spellen (hij heeft de playstation al wel goed ingespeeld natuurlijk maar wil er nu een ander van laten genieten). Deze is dan ook aan de poule toegevoegd.

Dan de stand:
Een hoop verschuivingen aan kop…alleen Klaas Koops kon zijn positie bij de bovenste 4 vasthouden en staat ook deze week op nummer 1. In de top zijn Ted en Henk van de 2e en 3e plaatst verbannen naar plek 7 en 8. Er zijn dan ook 5 achtervolgers op klaas op een gedeelde tweede plaats. Rikkert, Thom, Jan, Anton en Johnathan voeren de druk op Klaas op. Zou Klaas zijn kennis die hem het hele toernooi al bovenaan houdt ook stand houden in het vervolg of zal 1 van de 40 achtervolgers zijn plekkie gaan overnemen. Volgende week weten we het.

De prijsuitreiking is nog even aankijken wanneer die gepland gaat worden, waarschijnlijk 21 november aangezien dit de eerste thuiswedstrijd na het WK is. Dit gezien dat er met de finale uit gespeeld wordt en de twee wedstrijden daarna ook. Gezien de vele sponsoring wordt iedereen dan ook verwacht bij de uitreiking (en natuurlijk ervoor om de blauwe trein te steunen, in of naast het veld).

Dan de wist je dat’s:
– De Blauwe Trein gisteren zijn 1e uitwedstrijd van dit seizoen gewonnen heeft
– en veel te sterk waren voor de Big Bulls (gefeliciteerd mannen)
– Rikkert zijn poule verkeerd had ingevuld voor de halve finales
– en dat ie er nu wel blij mee is aangezien Argentinië door is en dat nu net degene is die hij doorgezet heeft.
– Dat hij hierdoor nog eerste kan worden ook
– maar dat vele met hem dit nog kunnen
– Wist je dat er maar 4 het voorgoed hadden voorspeld dat de Argentijnen door gingen en dat dit best wel knap is.
– En dat ze ook nog in de finale kunnen komen en gezien hun spel dit een reëel optie is.
– Dat iedereen het goed had dat nieuw zeeland zou doorgaan
– en circa de helft de aussies hadden verwacht
– Dat Luuk en Wouter nog samen laatste kunnen worden
– Dat dan Nieuw zeeland tweede op het wk moet worden of zuid afrika 3
– Wist je dat luuk in deze poule zelfs een plaats gestegen is en dat je deze week ook kunt zien waar je vorige week stond.
– Waardoor je nu de stijgers en dalers goed kunt zien.

Sterkte de aankomende week zonder WK rugby, pas vanaf zaterdag is het WK er weer.

(Update 2015-10-12)
Alle kwartfinalisten zijn bekend en verwerkt en ja ja wie staat er weer bovenaan. Klaas Koops met 2 achtervolgers op 2 punten. Zowel Henk Beukers als Ted Janssen.
Onderaan dit bericht dan ook de nieuwe tussenstand met echte stijgers en dalers (sorry Jaap Geert jij bent de beste……afdaler in de poule)
Echter nu gaat het er natuurlijk op aan komen vanaf de kwartfinalisten gaan er gaten in de poule vallen en worden de kaarten flink geschut.
Er zijn een aantal zeer mooie wedstrijden weer op komst zoals Zuid-Afrika tegen Wales en Nieuw Zeeland tegen Frankrijk.

En als je dan weet:
Dat Frankrijk de angstgegner van Nieuw Zeeland is, het zal namelijk niet de eerste keer zijn dat Nieuw Zeeland door Frankrijk uit het WK gegooid wordt.
Mooi ook om te weten is dat Wouter volledig voor de laatste plaats gaat,
En dat hij zelfs in zijn kwartfinale Nieuw zeeland niet mee had,
Maar wel nieuw zeeland als WK kampioen hmmmmz…
wist je dat luuk ook een gooi doet naar die laatste plaats en al bijna gelijk staat met Wouter.
Dat het zowel bovenin als onderin wordt het spannend
En wist je dat Nieuw Zeeland de meeste try’s tot nu toe heeft
En Uruguay de minste
Dat alleen Italië en Frankrijk nog geen kaarten opgelopen hebben in het toernooi
Wist je dat Ierland de meeste line outs gestolen heeft
En dat op de site van de rugbyworldcup.com nog meer statistieken staan
En het slechte nieuws dat we helemaal tot zaterdag moeten wachten op de volgende wedstrijden.
Dat die om 17:00 uur en 21:00 uur zijn en waarschijnlijk (hoop ik) de club ook open is hiervoor.
Maar dat de meesten eerst naar Almelo gaan
En dat dit niet is voor feest in het Preston paleis is maar om de 5 punten op te halen bij de Big Bulls!

Mannen succes!

(Update 2015-10-11)
Hierbij een snelle tussenstand.
Na de laatste wedstrijd zullen de bekend zijnde kwartfinalisten toegevoegd worden… en wat zal dat wel niet voor de poule betekenen. We gaan het zien!

(Update 2015-10-08)
Man man man wat een wedstrijden van de week. Eerst dinsdag de Roemenië die flink terug kwamen en de Georgiërs die bijna met 1 punt verschil van Namibië winnen. Echt een close call. wedstrijd vol fouten maar wel erg spannend.

Gisteren ook nog Zuid-Afrika die Amerika over de knie legde en Bryan Habana die nu evenveel WK try’s heeft gemaakt als The Legend John O’ Lomu maar Bryan heeft nog een wedstrijd te gaan dus wie weet……

Vanavond hebben we weer even rust van de wedstrijden en morgenavond zal (waarschijnlijk ook op de club als er animo voor is) de wedstrijd New Zeeland vs Tonga zijn.

Zaterdag staat ook weer garant voor interessante rugby matches… Samao vs Schotland zal Tim Visser de kwartfinales bereiken of krijgen we de ultieme stunt van het WK en ze zijn het gegund… Japan naar de kwartfinales. Als Schotland verliest of gelijk speelt en Japan wint zijn zij door. In Japn keken van de week gewoon 25 miljoen mensen naar de WK wedstrijd van Japan, midden in de nacht daar maakt ze niet uit..leven voor hun volk. Het zij ze gegund maar ja schotland gun ik het ook van harte…

Daarnaast staat de koppositie in groep A op het spel tussen Australië en de Welsh Men, beide willen koploper worden om Zuid Afrika te ontlopen in de kwartfinale. Wie zal dit bespaard blijven. Daarnaast is het natuurlijk een clash van twee grootheden en beloofd dan ook weer een sensatie volle wedstrijd te worden.

Maar het absolute hoogtepunt van dit weekend Alkmaar vs RC Spakenburg gaan de mannen van Spakenburg de eerste uit punten halen? We weten het zaterdag.

Dan belangrijk nieuws:
De nieuwe sponsor in de poule LAFIT (Leon) hij sponsort een Rugbyfit kaart van € 50,- voor 11x sporten. Wil je even goed mee gan doen zonder cadeaubon ga dan naar facebook: Rugbyfitnederland en schrijf je in of bel effe met Leon.

Wist je dat Nicholas Sanchez van Argentinië tot nu toe de meeste punten heeft gescoord.
En dat de kicker van Japan de meeste penalty’s maakt samen met Dan Biggar van Wales.
Lodewijck de Jager van Zuid Afrika de meeste tackels op zijn naam heeft dit wk en
Ciaran hearn de meest keren de game line passeert.
En dat als je dit allemaal niet weet je wat meer rugby moet kijken hahah.

(update 2015-10-07)
Hierbij weer een nieuwe tussenstand.
De koppositie welke door Klaas ingenomen werd moet nu gedeeld worden met Ted Janssen.
Op de achtervolgende positie in de nek gehijgd door 6 man.

Na vanavond zal er in ieder geval weer 1 van de 2 op de koppositie afhaken. Wat zal het vanavond worden?
Namibiië – Klaas of Georgië – Ted? Wedstrijd wordt vanavond uitgezonden op tv. Klinkt als geen spannende pot maar gezien het spel van beide in de voorgaande wedstrijden….. en het Feit dat Namibië nog geen punten heeft en wel punten wil en Georgië nog 3e in de poule kan worden wat recht geeft op plaatsing bij de volgende WK Rugby is er voo beide nog veel te halen.

Er is ook weer goed nieuws qua sponsoring, Piet van den Deijssel, Zoti Sports sponsort een Shirt voor de poule. Welke…..dat is nog een verrassing en Piet houdt jullie dan ook nog even in spanning.

(update 2015-10-04)
Hierbij weer een update van de poule met nog steeds Klaas als koploper en de gedeelde tweede plaatst is geslonken tot 4 achtervolgers.
Verrassing van deze week was dan ook wel de uitschakeling van Engeland gisteravond. Weinigen die dit hadden verwacht.
Ook Ierland had het vandaag erg lastig tegen Italië maar wist wel zijn punten binnen boord te houden en zich zo te plaatsen.
Interessante wedstrijd wordt dan ook de laatste poule wedstrijd tussen Ierland en Frankrijk ook al zijn ze beide geplaatst gaat het er nog wel om wie krijgt in de volgende ronde nieuw zeeland en wie krijgt Tonga of Argentinïë?

De komende week zal het gaan leren.
Mooiste wedstrijden aankomende week zijn:
– Wales vs de Aussies
en
– Frankrijk vs Ierland

Ook hebben we er weer een poule sponsor bij Amstel en Heineken die een 6 T-Shirts, petten, bieropenersleutelhangers en zonnebrillen hebben gesponsord.
Een ieder zal dan ook een prijs ontvangen.

Daarnaast komt er nog wat bij en zullen de prijzen schuiven maar dit is nog even afwachten…..

(Update 2015-09-30)
een door de weekse update

Tonga verslaat Namibië….

Voor de koplopers in de poule veranderd er helemaal niet alleen groep volgend op 4 punten van de koploper of meer zijn wat verschuivingen.

(Update 2015-09-27)
Wat was het qua wk rugby weer een weekend. Zaterdag begon het met Italië vs Canada. Een wedstrijd waar verwacht werd (door de meeste) dat Italië canada wel even zou oprollen. Dit was echter minder waar. Italië dat meerdere malen op achterstand kwam wist uiteindelijk wel te vinden maar zeer close. 5 punten verschil maar.
Daarna was het de beurt aan Zuid-Afrika voor de revanche van de verliespartij tegen Japan. Dit wisten ze veruit goed te maken. Smetje op de wedstrijd was wel de kaakbreuk van de captain van Zuid-Afrika. Benieuwd hoe ze verder hier mee omgaan.

Om 21:00 uur was het THE GAME Engeland vs Wales, zelfs op de club was het een engeland vs wales met 3 mensen uit engeland en 1 van wales (Piet had gasten, waaronder de man die het regelt dat engelse teams naar nederland kunnen, waarschijnlijk dan ook dit jaar weer wat engelse teams). Was een schitterende wedstrijd…tot de laatste seconde toe spannend. Waar een gelijk spel op zijn plaats was geweest ging helaas maar verdiend wales met de winst er vandoor.

Vandaag ook weer drie wedstrijden gehad (lange dagen rugby kijken zo) maar dan krijg je ook weer wat. Tim Visser wist in zijn debuut gelijk een try te scoren en zo wat Nederlandse eer aan het WK te geven. Nu hopen dat de pers er zo ook boven op duikt en dat rugby hierdoor mag groeien.

Aan komende week staan er ook weer mooie wedstrijden op het programma waaronder de zaterdag. Zuid Afrika vs Schotland en om 21:00 uur Engeland vs Australië.
Wedstrijden om niet te missen dus.

Wisten jullie ook dat na dit weekend een eenzame koploper is… Klaas Koops (die 3 minuten voor de start van het WK in 2 minuten zijn poule in vulde. Zo zie je maar weer de eerste ingeving…..)

In de achtervolging op plaats twee nu ook nog maar 5 achtervolgers en daarna is er al een gaatje geslagen.

verder:
wist je dat de captain van zuid afrika tegen samoa een gebroken kaak opliep? nee? dan heb je bovenstaande niet gelezen ?
Dat Wouter als enige dacht dat Argentinië zou verliezen van Georgië en hij dit fout had.
Wist je dat Woutje ook alleen mee doet voor de troostprijs.
Dat niemand verwachte dat Ierland van Roemenië zou verliezen en iedereen nog gelijk had ook.
Dat er 3 mensen verwachten dat Ierland gaat verliezen van Italië.
Dat Engeland vs Australië door 23 mensen een winst voor Australië verwacht en 18 voor Engeland
en dat dit de poule verder kan opsplitsen

(Update 2015-09-25)
De twee koplopers blijven na de rondes van woensdag, donderdag en vrijdag nog ongewijzigd maar in de achtervolging verander nog al het één en ander. Er zijn nu nog maar 26 deelnemers met twee punten minder dan de koplopers en na morgenavond kan het er weer totaal anders zien. Dan speelt om negen uur niemand minder dan Engeland tegen Wales, in de six nations nog een close call voor de engelsen maar wie weet waar de walesmen nu toe in staat zijn.

Voor de prijzenkast is naast de TV, Tablet, cadeaubon van Papa Miquel en de troostprijs (ook een TV) de volgende prijs toegevoegd.
SAMSUNG Soundbar HW-J355 (met subwoofer!)

Nog een aantal weetjes voor deze keer:
De enigeste die frankrijk vs Roemenie fout had… Luuk Martijn, goed geprobeerd maar helaas
Engeland door 2/3 van de poulers op winst staat tegen Wales en 1 iemand de wedstrijd op gelijk heeft gezet
Amerika vs Japan 50/50 verdeeld is en dit dan ook nog een heel verrassende wedstrijd kan gaan worden
Dirk degene is die verwacht dat Georgië van Nieuw Zeeland gaat winnen
en Sil als enige verwacht dat Namibië van Argentinie wint
de volgende keer meer weetjes omtrent de poule

Qua prijzen ben ik nog met een originele, niet te verwachten, sponsor bezig…hierover later meer.
Mochten er nog mensen zijn die net als Michel (€ 50,- en een zeer mooie fles cava van 1,5 liter) of EP (1/3 van de TV) een prijs zou willen sponsoren hoor ik dit graag.
Hoeft niet groot te zijn mag natuurlijk ook klein.
bijv:
Sander heeft jou vader niet nog een mooi pondje gerookte ijsselmeer paling ter beschikking tijdens de prijsuitreiking?

Volgende keer meer over de poule

(Update 2015-09-20)
Hierbij de eerste tussenstand na de 1e ronde. De poule bevat totaal 41 deelnemers, vrijdagavond om 20:57 is klaas koops nog ingeschreven.

Nu we het toch over Klaas hebben, hij deelt nu samen met Jan van Arie de 1e plaats met 14 punten uit 8 wedstrijden. Alleen Japan hadden ze mis. Wat een sensatie, ver in blessure tijd versloegen ze 1 van de titelkandidaten. Respect voor de jappaners… de vraag is nu hoeveel sensatie en verrassing gaan ze verder in het WK brengen. Gaat Japan naar de kwartfinale?
1 iemand in de poule verwacht dit wel.. voor kennis of??? de tijd zal het gaan leren.

Nu we het toch over verrassingen en opvallendheden in de poule hebben…

wist je dat….
– 1 persoon verwacht dat Nieuw Zeeland verliest van Georgië?
– Iedereen verwacht dat Ierland van Roemenië wint
– Iedereen verwacht dat nieuw zeeland van Namibië en tonga wint
– 1 iemand verwacht dat georgië van Argentinië wint
– 1 iemand verwacht dat Uruguay van Engeland wint
– dat diegene waarschijnlijk denkt dat de broer van suarez daar ook speelt
– Dat er 7x een gelijk spel voorspelt is en dat dit niet eens raar is gezien de wedstrijden
– Dat 35 personen verwachten dat Nieuw zeeland in de finale komt
– Dat 1 iemand verwacht dat Tonga wereld kampioen wordt

en dat we volgende keer meer weetjes meenemen.

Op naar woensdag dan gaat het WK verder en wat is er mooier dan rugby kijken…… JUIST RUGBY SPELEN!

Komende 6 weken dus dacht en nacht rugby kijken en spelen.

(Update 2015-09-18)

De hoofdprijs in de EP HEIJNEN WK POULE

32 inch FULL HD LED TV

De WK poule, welke vanavond van start zal gaan, wordt gesponsord door EP Heijnen uit ons mooie dorp. Dankzij hun sponsoring is het mogelijk gemaak om onderstaande LED TV tot hoofdprijs van de WK poule te maken.

EP_HeinenAlvast een mooie TV aanschaffen om het WK haarscherp te bekijken?
Gemakkelijk, zeker en zorgeloos kopen?
…hoogstpersoonlijk verzorgd door EP Heijnen
Adres: Blokkenmakerssteeg 9-11,
3751 BZ Bunschoten-Spakenburg
www.ep.nl/epheijnen
Tel: 033-2983611

Naast de sponsoring van EP Heijnen
Een van de vele andere mooie prijzen zal gesponsord worden door:

Papa MiguelHij sponsort een cadeau bon voor een lekker hapje en sapje bij Papa Miquel. Naast EP Heijnen is ook hij geen onbekende in ons dorp. Je kunt hier terecht voor de lekkerste wijnen en tapas. Voor een gezellig avondje uit gaat u dan ook naar Papa Miquel.
Kerkstraat 76a, 3751 AS Bunschoten-Spakenburg
Telefoon: 033 – 299 0445

Eindstand Poule

Pos Naam Punten Prijzen voorlopig
1 Anton Beyes 160 FULL HD LED TV VAN SAMSUNG
2 Rikkert de Jong 160 Samsung soundbar en subwoofer
3 Patrick van Rossum 156 € 75,- cadeau bon van Papa Miquel incl. 1,5l cava
4 Thom Kempe 150 Tablet 7 inch
5 Gideon van Kleij 144 een Shirt gesponsord door Zoti Sports
6 Leon van den Deijssel 138 Rugbyfit kaart (€ 50,-, gesponsord door LAFIT)
7 Frans Brunekreef 132 Bal van RTL7
8 Henk Beukers 130 Playstation 1 portabel (gesponsord door Niels van Kesteren)
9 Jurgen de Graaf 130 Amstel Shirt
10 Ted Janssen 130 Amstel Shirt
11 Geert Henk 128 Amstel Shirt
12 Jaap-Geert de Graaf 128 Amstel Shirt
13 Jan Blond 128 Amstel Shirt
14 Andre de Boer 126 Bieropenersleutelhanger
15 Dick van Beek 126 Bieropenersleutelhanger
16 Kees Veldhuizen 126 Bieropenersleutelhanger
17 Dirk de Jong 122 Bieropenersleutelhanger
18 Erik Blokhuis 122 Bieropenersleutelhanger
19 Fernando Rijswijk 122 Bieropenersleutelhanger
20 Jan Appelsap 122 Bieropenersleutelhanger
21 Johnathan van Kleij 122 Bieropenersleutelhanger
22 Wouco ….. 122 Bieropenersleutelhanger
23 Klaas Koops 120 Zonnebril met pet
24 Sil de Graaf 120 Zonnebril met pet
25 Tijmen Junior 120 Zonnebril met pet
26 Marc Dekker 118 Zonnebril met pet
27 Tijmen Senior 118 Zonnebril met pet
28 Jan de Boer 116 Zonnebril met pet
29 Jonatan de Boer 116 Zonnebril met pet
30 Gijs Hopman 114 Zonnebril met pet
31 Jan van (Arie) Koelewijn 114 Zonnebril met pet
32 Michel Beukers 112 Zonnebril met pet
33 Johan Beukers 108 Zonnebril met pet
34 Johannes de Nieuwe 108 Zonnebril met pet
35 Niels van Kesteren 108 Zonnebril met pet
36 Dennis Hoeve 104 Zonnebril met pet
37 Laurens Rouvoet 104 Zonnebril met pet
38 Roeland Muijs 104 Zonnebril met pet
39 Evert Bochove 96 Zonnebril met pet
40 Luuk Hopman 96 Zonnebril met pet en een pakje goudse stroopwafels
41 Wouter Koelewijn 86 LCD TV 32 inch!

 

Back To Top