Skip to content

Wil je een keer komen kijken en/of meetrainen?
Stuur dan een mail naar , of kom gewoon langs.

De eerste 3 maanden train je gratis mee!

Bevalt het en wil je lid worden?
Vul dan onderstaand formulier in.

Contributie per jaar
Turven 6-8 jaar € 85,-
Benjamins 9-10 jaar € 95,-
Mini’s 11-12 jaar € 105,-
Cubs 13-14 jaar € 125,-
Junioren 15-16 jaar € 135,-
Colts 17-18 jaar € 145,-
Social lid € 130,-
Senior lid € 330,- (incl. wasgeld en fysio)

De contributie wordt bepaald a.d.h.v. het geboortejaar en team van het lid. Als een lid hoger wordt gedispenseerd wordt de contributie hoger i.v.m. de bondsbijdrage.

  Inschrijfformulier Rugby Club Spakenburg

  Je ontvangt een E-mail met daarin je verificatiecode. Vul die hieronder in.

  Als het gaat om de aanmelding van een kind, graag onderstaande gegevens invullen. Anders mogen deze leeg gelaten worden.

  Velden met een * zijn verplicht

  Als het formulier goed is verzonden ziet je hieronder een groene melding. Je ontvangt een kopie van het formulier op het ingevulde e-mailadres.

  3 maanden gratis meetrainen

  Is uw aanmelding voor 1 januari binnen, dan is volledige clubcontributie verschuldigd. Na 1 januari bedraagt dit de halve clubcontributie. Bij aanmeldingen na 1 april gaat de clubcontributie pas het volgend seizoen in. Wilt u deelnemen aan wedstrijden, ook vriendschappelijk, dan is altijd de volledige bondscontributie verschuldigd.

  Beëindigen van het lidmaatschap

  Het opzeggen van het lidmaatschap bij Rugby Club Spakenburg is mogelijk tot 30 juni voor het volgende seizoen. Het is belangrijk om voor deze deadline op te zeggen, omdat afmeldingen na deze tijd niet op tijd verwerkt kunnen worden. Dit kan leiden tot het doorlopen van de contributie voor het volgende seizoen.

  Als je jouw lidmaatschap wilt opzeggen kan op de

  Houd er rekening mee dat bij opzegging na de deadline van 30 juni de contributie voor het volgende seizoen nog verschuldigd is. Zorg er daarom voor dat je tijdig opzegt om dit te voorkomen.

  Back To Top