Tussenstand RCS Six Nations Poule | 2018-02-25

De derde ronde van de Nations zit er weer op met een onverwachtse wending, althand voor veel van de deelnemers want een enkeling, Klaas Koops, Henk Beukers en Leon Koops wisten als enige alle drie de wedstrijden goed te voorspellen. Chapeau mannen.

We hadden dan ook een paar leuke wedstrijden. Waarbij Schotland vs Engeland toch wel het hoogtepunt was. Schotland dat nog zeer weinig van Engeland gewonnen had deed wat het moest doen. Winnen in eigen huis. Na de slechte start tegen Wales, de late overwinning tegen Frankrijk lieten ze nu weer zien dat ze een team zijn om rekening mee te houden. Wat een overwinning.

Ook onze geliefde Ieren lieten weer tegen de andere liefde Wales zien dat zij een gedegen titelkandidaat zijn en hebben nu dan ook het beste uitgangspunt om de Six Nations te winnen.

Maar dan moeten ze nog wel afrekenen met Schotland dat op stormkoers is en hebben de lastige uitwedstrijd tegen Engeland. Dit zal er om gaan hangen maar in de verwachte voorspelling ga ik voorlopig nog uit van ene winst partij voor Engeland.

Dit brengt ons dan ook tot de verwachte voorspelling van de poule winnaar…….maar eerst de koplopers. Er zijn nog maar 7 koplopers waaronder Mark van den Broek, helaas voor Mark is hij de rest van het jaar uitgeschakeld maar hij hoopt dan wel in de poule nog wat te winnen, trainer van het 1e Keiron O’Neill en de al geruimte tijd uitgeschakelde Arjen Koelewijn. Het wordt nu spannend aan kop. Wie kan zich nog afscheiden en wie kan zich erbij voegen? We gaan het zien.

De verwachting is dan nu ook niet meer dat Niels en JP de poule gaan winnen (sorry mannen).

De nieuwe verwachting is nu:
Jacco, Kees, Marc Dekker, Rikkert en Wouter op een gedeelde eerste plaats gevolgd door Arjen, Anton en Roeland. Deze voorspelling is nog erg twijfelbaar want als Ierland de Six Nations wint komen er een paar anderen naar boven stormen om de koppositie op te eisen.

We zien het over enkele weken!

Nr. Naam Punten
Arjen Koelewijn 16