Tussenstand RCS Six Nations Poule 2017 | 2017-03-11

Gentlemen,

Prijsuitreiking RCS Six Nations 2017
Allereerst een belangrijke mededeling zaterdag 25 maart na de thuis wedstrijd tegen de Pink Panthers (rond 17:15 uur) worden de prijzen van de poule uitgereikt. Let op er zal moeten worden geloot om sommige prijzen dus probeer erbij te zijn als het kan of eventueel iemand te regelen die voor je loot.
(is niet verplicht maar wel zo leuk voor de anderen die er wel zijn dat ze weten welke prijs ze hebben. anders wordt het loten via de app).

Maar naar wie gaan de prijzen?
Momenteel hebben we weer 4 koplopers in de poule. Na 1 mis stapje van Wouco waren Dirk, John en Marc er als de kippen bij om hier gebruik van te maken. Alle vier de koplopers hebben tot op heden maar 1 wedstrijd verkeerd voorspeld wat toch wel een knappe prestatie is.
Met daarachter maar 5 achtervolgers op 2 punten. Wie zal deze poule gaan winnen. Er kan namelijk nog van alles gebeuren als straks de eind uitslag bekend is, er kunnen namelijk nog 4 teams op de 2e plaats eindigen waardoor zelfs dit tot het einde spannend blijft.