RCS Weber Original Store Six Nations Poule 2020 | RONDE 4

Door de misstap van Frankrijk heeft Roy zich bij Wouco aan kop gemeld. Nu Frankrijk verloren heeft is er nog van alles mogelijk. Want wat als Ierland zijn inhaalwedstrijd met 4 punten wint. Dan staan zowel Engeland, Frankrijk als Ierland op 13 punten in de stand en komt alles aan op laatste wedstrijd.
Helaas zal de inhaal later zijn dan de volgende ronde en is dit dan ook maar fictie. Wel kunnen er nu nog 3 teams een goede kans op de overwinning maken. Er is dan ook nog niets gespeeld, hopelijk gebeurd dat nog wel want Italië vs Engeland is ook uitgesteld. Het wordt dan ook een langere Six Nations.
Ons 1 e maakt zich op voor de laatste 3 wedstrijden van deze competitie. De laatste 3 wedstrijden zullen gespeeld worden tegen Big Bulls (huidige nummer 3, as zaterdag om 1400 uur in Almelo), Feanster (huidige nummer 4, zaterdag 28 maart in Heerenveen) en  Groningen (huidige nummer 1, 4 april thuis om 1500 uur), Zelf staan we momenteel 2 e en beloven dan ook mooie wedstrijden te worden. Alle support is dan ook zeer welkom en alle kansen liggen nog open.
Met ovale groet,
Patrick van Rossum