Datum:

Categorie:

Reacties:

▼ Vorige wedstrijd

▼ Volgende wedstrijd

RCS Weber Original Store Six Nations Poule 2020 | RONDE 3

Na weer 3 heerlijke wedstrijden zijn er weer verschuivingen in de poule. Alvorens hiernaar over te gaan nog een prijs mededeling. Aan de poule is een 2 e prijs toegevoegd namelijk een RC Spakenburg trainingsjack.
Aangezien er met de six nations vaak meerdere personen op dezelfde plaats eindigen en er daardoor geloot moet worden kreeg ik onlangs een tip. Het voorstel is dan ook om allemaal een voorspelling door te geven voor de laatste wedstrijd Frankrijk vs Ierland en degene (van degene die moeten loten) die het dichts bij de uitslag zit wint dan de prijs. Dus als er 3 personen gedeeld 3 e zijn wint de gene die het dichtst bij de uitslag van Frankrijk vs Ierland zat met zijn voorspelling….
Om er wat extra’s aan te verbinden (waarom? Gewoon omdat het kan) verloten we aan degene die het dichts bij de uitslag zit van de wedstrijd een Rugbyshirt (deelname alleen voor deelnemers aan de WEBER RC Spakenburg Six Nations Poule). Over Weber gesproken, wist je dat ze beschikken over een eigen Weber Grill Academy? Onderleiding van een ervaren Barbecue specialist (bijv. Head Grillmaster Abraham van de Vuurst, ook wel bekend van Brambbq (grote concurrent van onze RTLNiels :-P ) kun je er heerlijke workshops volgen. Wat te denken van een Amerikaanse BBq workshop? Trek gekregen of wil je leren barbecueën ga dan naar www.WeberStore.nl en meldt je aan voor een workshop.
Dan terug naar de tussenstand in de poule, de ranglijst wordt nog steeds aangevoerd door Wouco de Graaf doordat Frankrijk opnieuw wist te winnen en dit keer nog wel uit tegen Wales. Achter de koploper hebben Thom, Kees en Roy gezamenlijk de 2 e plaats bezet gevolgd door een grote groep volgelingen. Het kan dan ook nog alle kanten op maar zou Wouco de eerste worden die alles goed voorspelt? We gaan het zien op 7 en 14 maart.
Aankomende zaterdag is er geen Six Nations en wordt er alleen internationaal gespeeld door onze eigen jongens in Leeuwarden tegen Greate Pier. Greate Pier dat vandaag een goede generale gespeeld heeft tegen de Wild Rovers waarvan ze hebben gewonnen (uit in Doetinchem) zullen het verlies van de uit wedstrijd in Spakenburg goed willen maken waar wij juist de uit wedstrijd van de 1 e seizoenshelft willen rechtzetten…Het beloofd dan ook weer een mooie harde wedstrijd te worden. Ik zou zeggen ga mee naar Leeuwarden en kom ons supporten!
Op 7 maart speelt ons vlaggenschip thuis tegen de Wild Rovers en op 14 maart uit tegen de Big Bulls (Almelo) noteer deze data ook vast in je agenda want ook dat zullen weer leuke wedstrijden worden.
Groeten,
Patrick van Rossum