RCS Weber Original Store Six Nations Poule 2020 | RONDE 2

Wat een dag gisteren…. Mooi rugbyweer en 2 teams die niet kwamen om te verliezen. Na een pittige pot rugby was er dan ook een verdiende overwinning voor onze mannen. Daarna was er nog een heerlijke maaltijd waar menig restaurant jaloers op is. Ondertussen kijkend naar een sterk spelend Schotland wat het net niet haalde tegen Engeland. Gewoon een heerlijke rugbydag hoe rugby hoort te zijn.

De meeste van jullie hebben vandaag ook nog genoten van een lekker potje rugby op tv en hierbij dan ook weer een nieuwe tussenstand van de poule waarin alleen Wouco nog alles goed heeft en dan ook aan kop gaat. Gevolgd door een grote menigte die azen op zijn plekkie.

Van de week hoop ik inspiratie voor de prijzen te hebben zodat deze ook bekend gemaakt kunnen worden en wat de poule ook leuker maakt waar je eindigt. Als iemand nog een goed idee heeft voor een grote prijs….laat het me weten.

As zaterdag speelt ons vlaggenschip in Haren tegen Groningen 2. Groningen 2 is momenteel de medekoploper echter met 1 wedstrijd minder gespeeld. Een overwinning zou ons gelijk settelen met Groningen en dan kan wel eens de laatste wedstrijd van het seizoen de beslissende zijn. Als er nog props zijn die meewillen naar Groningen zijn deze van harte welkom….

Groeten, Patrick