RCS Weber Original Store Six Nations Poule 2020 | RONDE 1

Hierbij de eerste tussenstand in de poule en met de overwinning van Frankrijk op WK Finalist Engeland hebben we dit keer 3 koplopers.
Wie had dat gedacht, naast onze liefhebber van de Fransen Wouco die zet namelijk elk jaar Frankrijk op winst maar ze worden bijna nooit 1e dus wie weet dit jaar, hebben alleen Klaas Koops en Fernando Rijswijk het goed voorspeld.
Voor velen dan ook een onverwachte wending van de poule waarbij de win kans fors verlaagd is. Althans voor de 1e plaats dan want de rest is nog een verrassing op welke plaats je wat kan winnen .
As zaterdag is de 2e ronde met op zaterdag beginnend met een kraker Ierland vs Wales waarvan jullie misschien wel het laatste half uur kunnen zien. Ervoor wordt namelijk de wedstrijd tussen RC Spakenburg vs Feanster live uitgezonden op de club. Feanster dat vandaag won met ruime cijfers van Greate Pier willen nu de punten komen ophalen in Spakenburg tegen onze trots. Komt ze dan ook allen de steun geven voor een mooie overwinning.
Hierna speelt Schotland in eigen huis tegen Engeland. Als Engeland weer zo speelt zal men een lastige avond tegen de doedelzakken krijgen. Op zondag speelt Frankrijk opnieuw thuis en dit keer tegen Italië. Vooraf zou dit een gemakkelijke overwinning voor Frankrijk moeten zijn maar wie weet…..
We gaan het zaterdag weer zien.