Rugby Club Spakenburg wil iedereen bedanken voor weer een geslaagd Oranje Rugby festijn.

Volgend jaar is het 29e Oranje Rugby festijn ook weer op de avond voor Koningsdag.

Vrijdagavond 26 april 2019

Het volgende Oranje Rugby Festijn begint over

Rugby Club Spakenburg organiseert voor de 29e keer het Oranje Rugby Festijn.

Traditioneel op de avond voor Koningsdag.
Op vrijdag 26 april 2019 start om 18:00 uur het toernooi waarin ca. 10 teams het tegen elkaar op nemen voor de felbegeerde Oranje Rugby bokaal.

Ook dit jaar hoopt Rugby Club Spakenburg weer nieuwe leden te werven die de club komen versterken. Hiervoor kan je op de avond zelf één van de organisatoren aanspreken of mailen naar Rikkert de Jong (rikkert@rugbyclubspakenburgl.nl)

Het Oranje Rugby Festijn staat al jaren bekend als het grootste dorpsfeest van de regio en is de plek waar karakter, sportiviteit en gezelligheid elk jaar weer hand in hand gaan. Kom dus allemaal op 26 april de teams aanmoedigen om er ook dit jaar weer een gezellig en succesvol toernooi van te maken!

• Al 29 jaar HET feest van de regio
  • Waar gezelligheid en rugby voorop staat
  • 10 buurt- en vriendenteams
  • 7 tegen 7
  • Strijdend om de felbegeerde Oranje Rugby bokaal
  • Vrijdagavond 26 april vanaf 18:00 uur

Legitimatie en entree

Iedereen wordt bij het betreden van het rugbyterrein geacht zijn of haar legitimatie te laten zien.
Tot 21:30 uur is de entree gratis.
Vanaf 21:30 uur bedraagt de entree € 5,00.
Het feestterrein is tot 00:30 uur uitsluitend toegankelijk via de hoofdingang van het sportpark (de bruggetjes worden verwijderd).

Eigen consumpties zijn strikt verboden!!!

Het programma

Vrijdagavond 26 april 2019 om 18:00 uur starten de eerste wedstrijden.
De wedstrijden duren elk ca. 10 minuten en worden gespeeld op velden van ongeveer 50 x 25 meter.
Er wordt gescoord door de bal achter de achterlijn op de grond te drukken. De wedstrijden worden gefloten door officiële NRB Referees.
Rond 21:30 uur wordt de prijsuitreiking verwacht, waarna de derde helft volgt met optredens van diverse artiesten.

Banner_RCS_ORF_2018_003

Inschrijven voor het Oranje Rugby Toernooi

Een team bestaat uit minimaal 7 spelers.
Vanaf dinsdag 4 april kan er elke dinsdag en donderdag getraind vanaf 20:00 uur getraind worden om het rugbyspel onder de knie te krijgen.
Op deze avonden worden er trainingen gegeven onder begeleiding van een ervaren rugbytrainer.
Graag vooraf even doorgeven als je team en/ of jij mee wil trainen.

Om je team in te schrijven voor het toernooi kun je contact opnemen met Anton Beijes (anton@rugbyclubspakenburg.nl)

Waarom lid worden van Rugby Club Spakenburg

Rugby wordt gekenmerkt door een unieke mentaliteit. Door discipline, beheersing en wederzijds respect wordt kameraadschap en een gevoel voor fairplay ontwikkeld die het rugby typeren. De leden van Rugby Club Spakenburg voegen hier nog een belangrijk ingrediënt aan toe, namelijk KARAKTER. Dit tonen we door wekelijks met zijn allen te trainen en het spelen van wedstrijden op zaterdagmiddag. Niet alleen in, maar ook buiten het veld tonen we karakter. Rugby Club Spakenburg is meer dan alleen een sportclub. Het is een kameradenclub waar je nooit iets alleen hoeft te doen. Er heerst een geweldig familiegevoel waar partners, vrienden, ouders en kinderen een warm welkom vinden. Naast rugby is er ook voldoende ruimte voor sociale activiteiten.
Een rugbyteam bestaat uit 15 spelers van alle soorten en maten. Ben je stevig, krachtig en niet heel snel of ben je snel, mager, lang of klein dan ben je bij Rugby Club Spakenburg aan het juiste adres. In het rugbyveld is een positie voor iedereen.
Lijkt rugby je een leuke sport en spreekt het karakter van een kameradenclub met een warm welkom je aan, kom dan een keer vrijblijvend langs of maak gebruik van de GRATIS introductie trainingen welke speciaal voor nieuwe leden worden georganiseerd.
Of kom gewoon eens langs op een trainingsavond. Deze zijn iedere dinsdag en donderdagavond en starten om 20:00 uur.
Rugby Club Spakenburg heeft ook een geweldige actie voor nieuwe leden. Als je nu lid wordt betaal je het eerste half jaar geen contributie.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rikkert de Jong (rikkert@rugbyclubspakenburg.nl)

1 Hakuna Matata 7
2 De Matadors 6