Skip to content
Datum:
Categorie:
▼ Vorige wedstrijd RCS1

▼ Volgende wedstrijd RCS1

▼ Vorige wedstrijd RCS2

▼ Volgende wedstrijd RCS2

▼ Vorige wedstrijd Dames 1

▼ Volgende wedstrijd Dames 1

Nieuw bestuurslid / Barzaken (Samantha Wiggerman )

Hoi allemaal,

Even voorstellen: ik ben Samantha Wiggerman, geboren in Nijkerk en nu woonachtig in Bunschoten – Spakenburg. Dit jaar ben ik begonnen met rugby en vanaf nu zal ik me ook bezighouden met de barzaken. Ik heb al een aardige tijd ervaring in de horeca. Mijn avontuur begon in de lokale Chinees in Nijkerk, waar ik twee jaar lang zowel achter de bar als gastvrouw heb gewerkt. Vervolgens liep ik stage bij Happy Food Nijkerk gedurende zes maanden. Na die stage volgden nog vier maanden stage bij Maes Cateringservices in Veenendaal, voornamelijk in de keuken en bezorging.
Hierna werkte ik anderhalf jaar bij Fletcher Hotel Mooi Veluwe in Putten, waar ik ervaring opdeed in de receptie, bediening en keuken.
Momenteel werk ik nog bij Royal HaskoningDHV, waar ik bijeenkomsten, borrels en bedrijfsfeestjes organiseer.
Vanaf 30 oktober begin ik mijn nieuwe avontuur bij Defensie als secretaresse. Daar zal ik onder andere bijeenkomsten regelen, agenda’s beheren en bedrijfsfeestjes organiseren.

Ik kijk ernaar uit om jullie snel op de club te zien!

Groetjes,
Samantha Wiggerman

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top