▼ Volgende wedstrijd Dames 1

2013-11-30 | Castricumse2 – RCS | 60-0

Vandaag Speelde RC Spakenburg uit tegen RC Castricumse 2 in Castricum.

Castricum speelt een degelijk seizoen, maar na de stunt van vorige week van Spakenburg tegen AAC wist Castricum niet wat ze konden verwachten.

De eerste 15 minuten gingen Spakenburg en Castricum gelijk op, maar Castricum nam het initiatief. Beide teams kwamen dicht bij de trylijn, maar het was Castricum die in de 14e minuut de eerste try scoorde. Spakenburg had moeite om door de Castricumse verdediging te komen en miste op een haar na de 2e try van de wedstrijd. Spakenburg moest door blessures 2 spelers missen en kwam daardoor te kort. Castricum zette zijn degelijke spel voort en scoorde de eerste helft try, na try. Spakenburg probeerde de schade te beperken, maar met rust was het al 24-00.

In de 2e helft was het Castricum die het spel bepaalde. Spakenburg had op een paar momenten na geen antwoord op de aanvallen van Castricum en kwam helaas niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde in een 60-0 nederlaag voor Spakenburg.

Volgende week speeld Spakenburg thuis tegen de Pickwick players uit Deventer. K.O. 15:00 uur